Please or Register to create posts and topics.

De ce nu funcționează Legea Atracției?

Am întâlnit de multe ori pusă întrebarea asta. Și, după părerea mea, este incompletă, oarecum eronat pusă. Deoarecea ea funcționează, continuu, atâta doar că oamenii ori o înțeleg mai greu, incomplet, prea puțin, ori nu înțeleg cum se pot folosi de ea, de fapt, cum pot controla conștient ceea ce atrag în viața lor.

Mai corect ar suna cam așa: de ce nu funcționează Legea Atracției la mine, conform voinței mele, de ce nu o pot eu controla, influența, în direcția dorită de mine?

Teoria ca teoria, dar practica ne... creează probleme, de fapt, nu-i așa? Aplicarea în practică a teoriei. La teorie suntem mulți tari, dar, din păcate, nu suntem și... practicanți. ? Mă includ și pe mine aici, desigur, căci am tot amânat cu exercițiile practice, antrenamentul zilnic, tot luându-mă cu... teoria. ?

Deci, părerea mea este că Legea Atracției funcționează bine, continuu, ca unsă, chiar și în secunda asta, în care tu citești aceste rânduri deoarece ea te-a atras să te conectezi la aceste idei, nu întâmplător, nu degeaba, nu fără rost, nu fără urmări, rezultate, etc. ?

Nu degeaba ești aici, ci deoarece Legea a funcționat, și ai fost atras aici, meditează la asta, nu intra automat în faza de negare, sau treci peste ea, ca să poți înțelege și accepta.

Cred că majoritatea oamenilor au probleme cu aplicarea teoriei, nu cu teoria în sine. Dar poate mă înșel, căci nu știu prea bine ce este în mintea celorlalți, cine poate ști foarte bine, de fapt? Nici în mintea mea nu văd prea bine ce e, căci e ca la vederea pădurii, acoperită de copaci, ăia din prim plan... ?

OK, mai glumim, că așa ne stă bine, să fim pozitivi și hotărâți în fața Legii Atracției, plini de optimism, încredere și speranță, nu să ne lăsăm călcați în picioare de ea, și te invit să îți formulezi o opinie mai jos, legată de ceea ce crezi tu privind întrebarea: De ce nu funcționează Legea Atracției?

Pentru inspirație, poți să vezi ce zic unii, de ce nu funcționează, în videourile de mai jos.

Vizionare plăcută, și te aștept cu un comentariu, părerea ta. ?

https://www.youtube.com/results?search_query=de+ce+nu+func%C8%9Bioneaz%C4%83+legea+atrac%C8%9Biei%3F